Wednesday, 26 August 2015

Billig Canada Goose Expedition Parka Norge Women Salg

 Fra Zhou-dynastiet og utover, kinesere brukte fuglens fjær og dyrets pels til å lage klær, som kalles fjærdrakt. Det er ikke unik, men det har sitt motstykke.

I Han-dynastiet folk gjorde klær av yak hår.  my spouse and i  Tang-dynastiet folk tok gås furry som flocculent materiale. Dunjakke har vært populært  i  Kina siden 1980-tallet. På den tiden standarden på skallmateriale, så vel som behandlingsnivået er ikke høy. Designstiler ble sammenligne trist. Innholdet  we  kasjmir var lav, mens mengden av fyllstoff var cheesy. Hva er verre, utseendet var skjemmende. Dermed dunjakke ble kåret som brød jakke. Som håndverket og teknologi utvikler seg, har dunjakke bli en viktig komponent  we  mote-området, som har blitt de uunnværlige elementer av dagliglivets utstyr  when i  vinter. Utviklingen tendensen av dunjakke manifestert på fire måter: fashionization, casualization, tilpassing, athleticization. Billig Canada Goose Jakke

Fashionization

Dunjakke vil bli mainstream av mote tendens. Jo bedre levekår, jo høyere folkets jakten på skjønnhet. Som været blir varmere de siste årene og omstendighetene rundt underholdning steder bli mer og mer komfortabel, holde varme er ikke lenger folk formål å kle dunjakke. Som  pertaining to  produksjonsteknologi, kan dunjakke allerede være myk og varm. Folk mer og mer er bestemt om kroppen deres tall  when i  dag. Dermed unike tekstur, som klær ikke kan sammenlignes, catering til smak av folk flest.

casualization

Dunjakke tendens til å være mer fritid, og dermed åpne en bred plass på moteområdet. Som  intended for  påkledning folk betale mer stress på variasjon og komfort. Fritidsklær reflektere  in  folk nyte et bedre liv av optimisme og komfort. Fritidsklær legemliggjøre den gratis, enkel, komfort, valgfri og slappe av.

Athleticization

Den sportslignende dunjakke blir ny favoritt  when i  vinter. Med 2008 Beijing OL nærmer seg, vil de nasjonale idretter blitt et hett sosialt liv stil. Sports kommer til å bli populær blant masse folk, som vil bringe sports forbruket til et klimaks. Blant alle funksjonene, vil sportsfunksjonen være mer fremragende. Folk vil betale mer oppmerksomhet til ned strøk, spesielt dunjakker som er egnet  with regard to  løping, ski, skøyter, ishockey. Canada Goose Jakke Norge

Tilpassing

Dunjakker som med særpreg blir ukonvensjonell og uortodokse. En av de karakteristiske tegnene på nytt århundre forbrukerne er  with  de understreker personligheten mest. Dunjakker er intet unntak. Slik som hans-og-hennes-jakker, mor-og-barn-jakker er spesielt populære. Med forbedring av teknologien, vil dunjakke bli mer attraktiv og komfortabel  i  fremtiden. Måtte dere liker det!
                                                                                                                                                                                                      

No comments:

Post a Comment